Contact

Stichting Strong ID | Wilt u contact met ons opnemen?

Afspraak via contactformulier en aanmeldprocedure

Stichting Strong ID | Wilt u contact met ons opnemen? Op deze pagina leggen we de procedure uit die je doorloopt, om uiteindelijk begeleiding te krijgen vanuit Stichting Strong-id Mental Coaching. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Wanneer je onderstaand contactformulier invult en opstuurt, kan je een verzoek tot kennismaking bij ons indienen.

  Wanneer we de mail ontvangen hebben, nodigen we je uit om langs te komen op kantoor aan de Willem Loréstraat 7 te Leeuwarden. In de uitnodiging staan een aantal tijden en datums waar je een keuze uit kunt maken. Vervolgens horen we graag van je wanneer het je schikt, en zien we je mail tegemoet. Wanneer je een tijd en datum teruggekoppeld hebt, zetten we deze gegevens eveneens in onze agenda. Uiteindelijk zullen we elkaar ontmoeten op het afgesproken moment. Vanaf daar gaan we het kennismakingsgesprek in. In het kennismakingsgesprek lopen we een aantal leefgebieden bij langs. Met behulp van de informatie die je ons vertelt kijken we of je in aanmerking komt om begeleiding vanuit Strong-id te krijgen. Ook leggen we uit over hoe wij werken en geven we uitleg over bijvoorbeeld de rechten die je hebt.

  Wat bij eventuele interesse

  Bij eventuele interesse heb je een geldige zorg indicatie nodig. Daarvoor verwijzen we je in veel gevallen naar het wijkteam. Soms kom je in aanmerking voor een indicatie via het zorgkantoor of via jeugdzorg, dat leggen we je dan precies uit. Als je een geldige indicatie hebt doen we een intake en gaan we eveneens de afsprakenkaart en huisregels doornemen.

  Vanaf hier gaat een persoonlijk aan jou toegewezen begeleider aan de slag met een zorgplan voor jou. Dit zorgplan maakt de begeleider samen met jou. Na goedkeuring zullen we volgens dit plan aan jouw doelen werken. Deze werkdoelen worden van tijd tot tijd geëvalueerd en daar waar nodig zullen de doelen aangepast worden.

  Uitzonderingen

  In uitzonderlijke gevallen is er sprake van een crisissituatie. We kunnen er dan voor kiezen om de begeleiding al te starten alvorens de indicatie voor zorg binnen is. Dit kan alleen als het wijkteam/indicatiesteller hiermee akkoord gaat.