Huishoudhulp

Stichting Strong ID | biedt Huishoudelijke ondersteuning

Het kan zijn dat u (tijdelijk) hulp nodig heeft bij de huishoudelijke ondersteuning. Stichting Strong ID | biedt Huishoudelijke ondersteuning. Wassen en strijken, stofzuigen, tuinieren, boodschappen doen en koken zijn een greep uit het aanbod van huishoudelijke taken die Strong ID van u kan overnemen.

Stichting Strong-ID biedt ook huishoudelijke ondersteuning

Het kan zijn dat u bepaalde huishoudelijke activiteiten niet meer goed zelf kunt doen. Het verlies van eigen regie kan bijvoorbeeld komen door ouderdom, ziekte, een handicap, een verstandelijke beperking of bijvoorbeeld een operatie. Strong ID wil de touwtjes niet van u uit handen nemen, en vindt dat u nog steeds de regie moet kunnen voeren. U heeft de aanwijzingen en Strong ID voert deze uit. We willen graag een vertrouwd gezicht voor u zijn en streven ernaar dat u een vaste hulp krijgt. Een persoonlijke benadering staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Kortom, uw wensen brengen wij in vervulling!

Wilt u huishoudelijke ondersteuning aanvragen?

Het aanvragen van huishoudelijk ondersteuning gaat via het sociaal wijkteam in uw wijk of het Wmo loket van uw gemeente. Het sociaal wijkteam geeft een beschikking af die u recht geeft op huishoudelijke ondersteuning.

Voor huishoudelijke ondersteuning betaalt u een inkomensafhankelijke bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) waar ook de hoogte van deze bijdrage wordt vastgesteld.