Visie

Onze Visie

Als Stichting Strong-id Mental Coaching vinden we het belangrijk dat de doelgroep die begeleiding krijgt tevreden is. Ook moet de jong volwassene zich vertrouwd voelen en gemotiveerd worden binnen Strong-id. Daarom willen we als Stichting Strong-id Mental Coaching het uiterste uit de jong volwasene halen. We proberen de doelgroep dan ook te benaderen op een manier die hem/haar het meest aanspreekt zonder allemaal mooie interessante woorden die veel jongeren toch niet begrijpen. Daarnaast werken professionals volgens ons kwaliteitssysteem achter de schermen. Maar hier ondervind de jong volwassene niet veel hinder van.

 

De ervaringsdeskundige

klik hier voor meer informatie ^

De laagdrempelige en motiverende zorg wordt mogelijk gemaakt met inzet van ervaringsdeskundigen op maat. We hebben meerdere ervaringsdeskundigen in huis hebben met uiteenlopende ervaringen. We behalen enorme successen op het gebied van ondersteunen en begeleiding binnen dagbesteding, en we zien dan ook dat deze aanpak werkt. Als medewerkers binnen onze Stichting zijn we daarom flexibel en dynamisch zodat we snel kunnen schakelen ten behoeve van de doelgroep.

 

Sport is belangrijk, je voelt je lekker

klik hier voor meer informatie ^

Tevens zetten we ook in op sport. Sport verenigt, motiveert en geeft structuur. De sportschool brengt ook respect met zich mee, ten slotte zijn er tot vandaag aan toe geen gewelddadige incidenten geweest. Tevens zijn we van mening, dat wanneer we training geven van vechtsport, jong volwassenen zelf in gaan zien wat fysiek geweld met je doet.