Timeline

doorStrong-id

Onbeperkt fitness voor maar 7 euro

Als Stichting Strng-id Mental Coaching willen we graag iets teruggeven aan de Gemeente Leeuwarden. Voor het bestuur van de stichting was dit een grote uitdaging. De uitdaging zat hem in de manier waarop we het concept neer konden zetten en hierbij iedereen die met Strong-id verbonden is in het zonnetje te zetten. Zowel Werknemer als cliënt.

doorStrong-id

Aanbestedingen

Er zijn inmiddels verschillende aanbestedingen bij diverse Gemeenten de deur uit. Onder andere aan de Gemeenten Achtkarspelen en Groningen. We hopen hier ook zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met het zelfde concept dat we vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden managen.

doorStrong-id

Leenfietsen

Inmiddels hebben we twee Leenfietsen. We hebben besloten dat de leenfietsen alleen gebruikt mogen worden door jongeren die de fiets nodig hebben voor werk of school. We doen dit omdat er meerdere keren een voor gevallen is dat men de fietsen niet op tijd terug brengt. Daardoor kunnen de scholieren en jongeren die werken niet gebruik maken van een fiets.

 

doorStrong-id

Ladies only

Ladies only

Speciaal voor de dames zijn er ‘Ladies only’ lessen. Deze lessen bestaan uit kickboksen, zelfverdedigingstechnieken en coördinatie verbetering. Dit alles verwerkt in een leuke les, waarvoor geen topconditie of vechtsportervaring nodig is.

doorStrong-id

Statushouders

  • Eritrea

Met trots kunnen we zeggen dat we ook met statushouders werken. Veel hulpverleners vinden het moeilijk met statushouders te werken. Uit onze ervaring is er een hele andere benadering nodig, omdat deze mensen vaak uit een land komt met een enorm cultuurverschil. Tja pas je dan maar eens aan in een wereld waar alles snel moet. We moeten begrijpen!

12