Timeline

doorStrong-id

Onbeperkt fitness voor maar 7 euro

Als Stichting Strng-id Mental Coaching willen we graag iets teruggeven aan de Gemeente Leeuwarden. Voor het bestuur van de stichting was dit een grote uitdaging. De uitdaging zat hem in de manier waarop we het concept neer konden zetten en hierbij iedereen die met Strong-id verbonden is in het zonnetje te zetten. Zowel Werknemer als cliënt.

doorStrong-id

Aanbestedingen

We zijn inmiddels gecontracteerd als zorgaanbieder in de gemeenten Achtkarspelen/Tytsjerksteradiel, Opsterland/Smallingerland, Leeuwarden maar ook in de DDFK Gemeenten. Ook zijn we bezig met aanbestedingen bij de Gemeenten Heerenveen en De Waldhoek. We hopen hier ook zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met het zelfde beleid dat we in Leeuwarden voeren.

doorStrong-id

Frieslandcollege op locatie

We zijn met Frieslandcollege in overeenstemming gekomen tot een samenwerking in de vorm van laagdrempelige scholing bij ons op locatie aan de Willem Loréstraat 15A te Leeuwarden. Dit achten we nodig omdat we bijvoorbeeld Statushouders begeleiden die niet meer naar school kunnen vanwege eerder verzuim. Ook hebben we jong volwassenen in begeleiding die in het verleden kansen hebben verspeeld, maar waar het nu heel goed mee gaat. We vinden dat iedereen een niewe kans moet kunnen krijgen, mits het resultaat er naar is en het ook haalbaar is gezien de omstandigheden van de jong volwassene. Zo hopen we ze toch nog wat bij te kunnen scholen. We zullen lessen aanbieden in de vorm van dagbesteding. We hopen hiermee dat het verzuim en het school verlaten gecompenseerd wordt.

 

doorStrong-id

Ladies only

Ladies only

Speciaal voor de dames zijn er ‘Ladies only’ lessen. Deze lessen bestaan uit kickboksen, zelfverdedigingstechnieken en coördinatie verbetering. Dit alles verwerkt in een leuke les, waarvoor geen topconditie of vechtsportervaring nodig is.

doorStrong-id

Statushouders

[metaslider id=1126]

Met trots kunnen we zeggen dat we ook met statushouders werken. Veel hulpverleners vinden het moeilijk met statushouders te werken. Uit onze ervaring is er een hele andere benadering nodig, omdat deze mensen vaak uit een land komt met een enorm cultuurverschil. Tja pas je dan maar eens aan in een wereld waar alles snel moet. We moeten begrijpen!

12