Contact

Stichting Strong ID | Wilt u contact met ons opnemen?

Afspraak via contactformulier en aanmeldprocedure

Stichting Strong ID | Wilt u contact met ons opnemen? Op deze pagina leggen we de procedure uit die je doorloopt, om uiteindelijk begeleiding te krijgen vanuit Stichting Strong-id Mental Coaching. We beginnen met het kennismaken. Wanneer je onderstaand contactformulier invult en opstuurt, dien je een verzoek tot kennismaking bij ons in.

  Wanneer we mail ontvangen hebben, nodigen we je uit om langs te komen op kantoor aan de Willem Loréstraat 15a te Leeuwarden. In de uitnodiging staan een aantal tijden en datums waar je een keuze uit kunt maken. Vervolgens horen we graag van je wanneer het je schikt, en zien we je mail tegemoet. Wanneer je een tijd en datum teruggekoppeld hebt, zetten we deze gegevens eveneens in onze agenda. Uiteindelijk zullen we elkaar ontmoeten op het afgesproken moment. Vanaf daar gaan we het kennismakingsgesprek in. In het kennismakingsgesprek doen we een quickscan. Met behulp van onze quickscan kijken we of je in aanmerking komt om begeleiding vanuit Strong-id te krijgen.

  Wat bij eventuele interesse

  Bij eventuele interesse kunnen we een aanmelding doen. Daarna doen we een intake en gaan we eveneens de afsprakenkaart en huisregels doornemen. Wanneer je deze procedure doorlopen hebt sluiten we het eerste gesprek af.

  Vanaf hier gaat een begeleider aan de slag met een zorgplan voor jou. Dit zorgplan maakt de begeleider op, uit de voorgaande intakeprocedure. Vervolgens zal dit zorgplan worden goed gekeurd door een maatschappelijk werker van een sociaal wijkteam. Na goedkeuring zullen er werkdoelen worden opgesteld. Deze werkdoelen worden van tijd tot tijd geëvalueerd en daar waar nodig zal worden bijgespijkerd.

  Wanneer er een goedkeuring op je zorgplan is, wordt dit naar de gemeente verstuurd. Vanuit hier zal, wanneer de gemeente akkoord geeft, een indicatie volgen. Vanaf het moment van ontvangst kunnen we met je aan de slag. Echter, komt het regelmatig voor dat de indicatie nog niet rond is, maar we er toch voor kiezen begeleiding te bieden. Dit komt omdat het in sommige gevallen om een crisissituatie gaat.

  Vanaf hier proberen we snel een passende woning voor je te vinden. Afhankelijk van de woning en locatie zul je een eigendomsverklaring en/of een sleutelcontract moeten ondertekenen. Een toestemmingsverklaring gegevens delen hebben we nodig om informatie op te vragen over je. We kunnen daardoor veel beter ondersteunen.

  Zoals je ziet moeten we aan veel eisen voldoen. De privacywet passen we dan ook zorgvuldig toe.