Prestaties

Prestaties van de afgelopen tijd.

Hier een overzicht van de doelen die we de afgelopen tijd behaald hebben. Als Stichting Strong-id Mental Coaching werken we Prestatiegericht. We werken met het oog op de toekomst en trachten onze doelen zoveel mogelijk te behalen.

 

Iedereen verdient een kans (Huis aan huis Leeuwarden)

Klik hier voor meer informatie ^

 

WMO Gecontracteerd in Opsterland/Smallingerland

 

 

 

Certificering Strong-id, oktober 2018

 

MentalSports in Kiekes

Kiekes is een dagelijks dagjournaal over de Culturele Hoofdstad 2018. Van maandag t/m vrijdag wordt deze uitgezonden

 

Alles is te leren

Klik hier voor meer informatie

We zijn met Frieslandcollege in overeenstemming gekomen tot een samenwerking in de vorm van laagdrempelige scholing bij ons op locatie aan de Willem Loréstraat 15A te Leeuwarden. Dit achten we nodig omdat we bijvoorbeeld Statushouders begeleiden die niet meer naar school kunnen vanwege eerder verzuim. Ook hebben we jong volwassenen in begeleiding die in het verleden kansen hebben verspeeld, maar waar het nu heel goed mee gaat. We vinden dat iedereen een niewe kans moet kunnen krijgen, mits het resultaat er naar is en het ook haalbaar is gezien de omstandigheden van de jong volwassene. Zo hopen we ze toch nog wat bij te kunnen scholen. We zullen lessen aanbieden in de vorm van dagbesteding. We hopen hiermee dat het verzuim en het school verlaten gecompenseerd wordt.

 

Commercial met Domino’s pizza Leeuwarden

Het was leuk om te zien dat Domino’s pizza Leeuwarden gebruik maakte van onze gym. Er is dan ook met succes een videoclip opgenomen!

 

Aanbestedingen

Er zijn inmiddels verschillende aanbestedingen bij diverse Gemeenten de deur uit. Onder andere aan de Gemeenten Achtkarspelen en Groningen. We hopen hier ook zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met het zelfde concept dat we vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden managen. We houden u op de hoogte wanneer we in welke Gemeenten van start gaan.

Geen verdere informatie ^

 

Als Stichting Strong-id Mental Coaching bieden we het volgende aan:

Klik hier voor meer informatie ^

Als Stichting Strong-id Mental Coaching, die natuurlijk bekend staat om zijn rol binnen de maatschappelijke ondersteuning, willen we graag het voortouw nemen op het gebied van maatschappelijk belang. We willen vanuit Strong-id een lagere drempel bieden voor mensen die om diverse redenen niet willen, kunnen of durven sporten. U kunt denken aan financiële issues of bijvoorbeeld de veiligheid.

 

De vooruitgang van de verbouwing: De nieuwe fitness en keuken met kantine.

 

 

De aflevering in Typisch wielen pôllen op Nederland 1 (BNNVARA)

In een aflevering van het programma typisch wielen pôllen vertelt een meisje hoe belangrijk sport voor haar is. Opnames gemaakt binnen MentalSports.

 

Leeuwarder Courant

Klik hier voor meer informatie ^

 We zijn door de Leeuwarder Courant gevraagd om ons verhaal te vertellen. Uit de vele positieve reacties van Leeuwarder inwoners, weten we als Stichting Strong-id Mental Coaching, dat we op de goede weg zijn.  Maatschappelijke veranderingen in de goede zin van het woord geven we een zetje mee. Dit vinden we dan ook een uitdaging.

 

Statushouders

  • Afghanistan

Met trots kunnen we zeggen dat we ook met statushouders werken. Veel hulpverleners vinden het moeilijk met statushouders te werken. Uit onze ervaring is er een hele andere benadering nodig, omdat deze mensen vaak uit een land komen met een enorm cultuurverschil. Tja pas je dan maar eens aan in een wereld waar alles snel moet. We moeten elkaar begrijpen!