Missie

Onze missie

We begeleiden jong volwassenen die om wat voor reden dan ook in de problemen zijn gekomen en willen deze zo snel, maar efficiënt mogelijk op eigen benen leren staan. We hanteren een eigenzinnige werkwijze. Bij laagdrempelige zorg begint het met het motiveren van de doelgroep. Als hulpverlener kan je het niet alleen, Zodoende is ons motto: De klanten hebben ons nodig, maar we hebben de klanten net zo hard nodig. Concluderend dat we alleen dan successen behalen! Daarom zijn we een team. Daarnaast is bij ons geloof, nationaliteit, of achtergrond geen issue. We zijn multicultureel en hebben dan ook respect voor elkaar.

 

Doelen

  • Het bieden van Thuisondersteuning, met behulp van professionals die nauw samenwerken met ervaringsdeskundigen brengen een laagdrempelige communicatie in de omgang met de doelgroep.
  • Begeleiding, structuur en discipline bieden door middel van sport maken dat de jong volwassenen respect hebben naar elkaar en onze werknemers.
  • Het bieden van verschillende taken in de dagbesteding, helpen jongeren bij het krijgen van inzicht waar de interesses liggen op het gebied van arbeid. Indien er potentie in de jong volwassene zit kan deze doorgroeien naar zelfredzaamheid op werkgebied

klik hier voor meer informatie ^

  • Zelfstandig wonen en maatschappelijk participatie, met behoudt van eigen regie.
  • Een snelle manier van handelen zonder een hoop interessante woorden naar externe contacten kan de ondersteuning en begeleiding veel effectiever maken.
  • Door de pilots van het experiment “Inclusieve Stad Leeuwarden” hebben we meer tijd over voor het daadwerkelijk begeleiden en ondersteunen. Overigens is dit niet echt ideaal, vandaar dat we proberen zoveel mogelijk jong volwassenen zorg te verlenen middels dit experiment.

klik hier voor meer informatie ^

  • We zijn op een missie en willen situaties veranderen. Tevens zijn we uit op succes, daarom willen we resultaten zien. Vooruitgang boeken met onze doelgroep is een must, zodoende zijn we innovatief.