Mikpunten

Hier onze mikpunten

Het resultaat waar een persoon of organisatie naar streeft wordt mikpunt genoemd. Het stellen en behalen van mikpunten brengt vaak veranderingen teweeg. Wegens o.a. werkdruk kan het ook een negatieve uitwerking hebben. Daarom zijn we op onze hoede, en proberen we dit in goede banen te leiden. Tevens streven we ernaar ieder mikpunt een positief resultaat te behalen.

 

Verbouwing Bote van Bolswertstraat

We zijn al 5 maanden bezig met verbouwen aan de bote van bolswertstraat nr. 5, 7 en 9. We hebben de woningen met huisnummer 5 en 9 die boven de oud garage zijn gevestigd inmiddels af. We zijn nu begonnen aan de verbouwing van de hal op de begane grond. Hier zal zich een fitnesstudio en een keuken komen.

 

Concept opzetten in andere gemeenten.

We hebben inmiddels aanbesteding gedaan in de gemeente Achtkarspelen, Groningen, en andere Gemeenten. Dit ging sneller dan verwacht, Drachten is nog niet ingediend.

 

HKZ-Certificering

We zijn al 8 maanden bezig met ons kwaliteitssysteem. We hebben dit geschreven omdat we het HKZ-Certificaat in huis willen hebben. Voor ons is het belangrijk dat we een goede kwaliteit zorg aanbieden, en dit maakt het HKZ kwaliteitssysteem mede mogelijk. Het is van groot belang voor de veiligheid binnen Stichting Strong-id, maar ook voor de veiligheid van de klant.

 

 

Leraar Nederlands

We zijn bezig te onderhandelen met een leraar Nederlands die een aantal uren per week Les komt geven. Dit achten we nodig omdat we Statushouders hebben die niet naar school kunnen vanwege verzuim. Zo hopen we ze toch nog wat Nederlands bij te brengen. We zullen lessen aanbieden in de vorm van dagbesteding. We hopen hiermee dat het verzuim en het school verlaten gecompenseerd wordt.