Mikpunten

Hier onze mikpunten

Het resultaat waar een persoon of organisatie naar streeft wordt mikpunt genoemd. Het stellen en behalen van mikpunten brengt vaak veranderingen teweeg. Wegens o.a. werkdruk kan het ook een negatieve uitwerking hebben. Daarom zijn we op onze hoede, en proberen we dit in goede banen te leiden. Tevens streven we ernaar ieder mikpunt een positief resultaat te behalen.

 

Verbouwing Bote van Bolswertstraat

We zijn al 5 maanden bezig met verbouwen aan de bote van bolswertstraat nr. 5, 7 en 9. We hebben de woningen met huisnummer 5 en 9 die boven de oud garage zijn gevestigd inmiddels af. We zijn nu begonnen aan de verbouwing van de hal op de begane grond. Hier zal zich een fitnesstudio en een keuken komen.

 

Concept opzetten in andere gemeenten.

We focussen ons nu op De Gemeenten Heerenveen en de Waldhoek. We hopen hier ook zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met het zelfde concept dat we in Leeuwarden managen. We houden u op de hoogte. Inmiddels hebben we contracten in de Gemeenten Tytsjerksteradiel/Achtkarspelen, Opsterland/Smallingerlang en de DDFK Gemeenten

 

Sport voor iedereen

Als Stichting Strng-id Mental Coaching willen we graag iets teruggeven aan de Gemeente Leeuwarden. Voor het bestuur van de stichting was dit een grote uitdaging. De uitdaging zat hem in de manier waarop we het concept neer konden zetten, en hierbij iedereen die met Strong-id verbonden is in het zonnetje te zetten.

Klik hier voor meer info ^