Mikpunten

Hier onze mikpunten

Het resultaat waar een persoon of organisatie naar streeft wordt mikpunt genoemd. Het stellen en behalen van mikpunten brengt vaak veranderingen teweeg. Wegens o.a. werkdruk kan het ook een negatieve uitwerking hebben. Daarom zijn we op onze hoede, en proberen we dit in goede banen te leiden. Tevens streven we ernaar ieder mikpunt een positief resultaat te behalen.

 

Verbouwing Bote van Bolswertstraat

We zijn al 5 maanden bezig met verbouwen aan de bote van bolswertstraat nr. 5, 7 en 9. We hebben de woningen met huisnummer 5 en 9 die boven de oud garage zijn gevestigd inmiddels af. We zijn nu begonnen aan de verbouwing van de hal op de begane grond. Hier zal zich een fitnesstudio en een keuken komen.

 

Drachten

We hopen aanbesteding te doen in Drachten, maar moeten dan wel eerst het HKZ-Certificaat hebben. Wanneer je aan wilt besteden in drachten is het HKZ certificaat vereist. We denken dat iedere gemeente baat bij ons concept zal hebben, en zijn dan ook de route aan het uitstippelen voor de toekomst. Drachten zal de eerste stop zijn, en mogelijk gaan we ons hier vestigen.

 

Drachten

HKZ-Certificering

We zijn al 8 maanden bezig met ons kwaliteitssysteem. We hebben dit geschreven omdat we het HKZ-Certificaat in huis willen hebben. Voor ons is het belangrijk dat we een goede kwaliteit zorg aanbieden, en dit maakt het HKZ kwaliteitssysteem mede mogelijk. Het is van groot belang voor de veiligheid binnen Stichting Strong-id, maar ook voor de veiligheid van de klant.

 

 

 

Leenfietsen

Het komt ons veel te vaak voor dat onze jong volwassenen niet naar school gaan. We denken dat dit komt doordat ze in veel gevallen niet in het bezit zijn van een fiets. We willen in het belang van deze jong volwassenen en het verzuim op school een drietal leenfietsen aanschaffen. De jongeren kunnen dan de sleutel ophalen op kantoor en de fiets voor een dag gebruiken. We hopen zo het schoolverzuim tegen te gaan.

Leraar Nederlands

We zijn bezig te onderhandelen met een leraar Nederlands die een aantal uren per week Les komt geven. Dit achten we nodig omdat we Statushouders hebben die niet naar school kunnen vanwege verzuim. Zo hopen we ze toch nog wat Nederlands bij te brengen. We zullen lessen aanbieden in de vorm van dagbesteding. We hopen hiermee dat het verzuim en het school verlaten gecompenseerd wordt.